Lidmaatschap

De leden vormen de vereniging. Bij VNO-NCW zijn 155 brancheorganisaties aangesloten en ongeveer 500 ondernemingsleden. Met haar leden vormt VNO-NCW een brede en diverse afspiegeling van het ondernemerschap in Nederland. Dat loopt van transport, handel, diensten, industrie, bouw tot zorg en onderwijs en van groot, middelgroot tot klein. Binnen VNO-NCW bespreken de leden de basis voor het beleid van VNO-NCW. Daarbij ontmoeten ze niet alleen elkaar, maar ook vertegenwoordigers van politiek, overheid en maatschappelijke organisaties in bijeenkomsten en conferenties.

 

Lid worden

Het lidmaatschap van de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland heeft veel te bieden. Zo geeft het toegang tot een uitgebreid netwerk van ondernemers en de mogelijkheid om de belangenbehartiging voor ondernemend Nederland (mede) vorm te geven. Daarnaast biedt het toegang tot de dienstverlening van VNO-NCW aan branches. De kosten van het lidmaatschap zijn gebaseerd op de loonsom van het bedrijf of de (branche)organisatie.

 

Opzegging lidmaatschap

Het lidmaatschap van VNO-NCW eindigt per het einde van het boekjaar volgend op het jaar waarin wordt opgezegd. De schriftelijke opzegging kan worden gericht aan Rita ter Steeg, hoofd Verenigingsontwikkeling & Verenigingszaken VNO-NCW, Postbus 93002, 2509 AA Den Haag.

 

Meer informatie?

Leden leveren via besturen, commissies en adviesraden informatie, kennis en ervaring aan.
Wilt u meer weten over het lidmaatschap van VNO-NCW? Laat het ons dan weten via het formulier op de contactpagina.