Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

1406
VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren op 14 juni een informatiesessie over de Digital Wallet. Als uitvloeisel van Europese Regelgeving (eIDAS II) ontwikkelen Europese lidstaten momenteel een Digital Wallet. Deze sessie is uitsluitend bedoeld voor leden.
1806
Vergroten van cyberweerbaarheid kan al met eenvoudige stappen en hoeft niet veel geld te kosten. Bijeenkomst voor bestuurders en medewerkers van aangesloten brancheorganisaties

1906
Ook dit jaar staat de transitie naar het nieuwe stelsel in de praktijk centraal, met ruimte voor verdieping, praktische vragen en dilemma’s.

2006
In dit webinar staat de tijdelijke regeling voor een tegemoetkoming van maximaal € 2000 om te komen tot een eerste pensioenregeling centraal; die is bedoeld als vergoeding voor een deel van de kosten van een pensioenadviseur om te komen tot de eerste pensioenregeling van een mkb-onderneming.