Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

Japan-Osaka
2702
De eerste sessie vindt plaats op dinsdag 27 februari van 9.15-10.30 uur. Aan de sessie kan zowel fysiek als digitaal worden deelgenomen.
2802
VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren op 28 februari een bijeenkomst voor bestuurders en medewerkers van aangesloten branches.

2902
Graag nodigen we je uit voor het zevende webinar: ‘Al klaar voor 2025? Bereid je voor op wettelijke toegankelijkheidseisen van eindapparatuur en diensten die toegang geven tot audiovisuele mediadiensten.’ Heb je interesse? Meld je dan kosteloos aan.

1403
Wegens het succes van de oriëntatiesessie van november 2023 organiseren we nu deze vervolgbijeenkomst.

2304
SAVE THE DATE - Samen met de vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland organiseren we een groot evenement. Het belooft een interessante en informatieve bijeenkomst te worden met sprekers van de Europese Commissie, het Europees Parlement, ministeries, toezichthouders, uit de wetenschap en uiteraard uit het bedrijfsleven.